14 Eylül 2011 Çarşamba


- Sanki bu böyle nasıl diyeyim. İçim yanıyor içim.

- Yanar bilirim. Yanar. Yanar. Bir gün biri çıkar karşına bütün dünyan alt üst olur. Ne diyeceğini, ne söyleyeceğini şaşırırsın. Doğru düzgün düşünemezsin bile, bütün dünyan o olur. Yanındayken bile bir gün çekip gidecek diye korkarsın. Ne öpmeye kıyabilirsin ne bakmaya. Ne zaman onu düşünsen sol kaburgan ağrır. Ağlamak istersin, ağlayamazsın.

- Sen de ne büyük bir aşk varmış baba be.

..

- Ferahlarsın, kafayı dağıtırsın. Ama hiç unutamazsın ..

- Bu kadar kolay mı senin için ?

- Zor. Leyla, çok zor. Ya nasıl anlatacağım hiç bilmiyorum. Ama başka bir yolu yok bunun. İnsanın söylemek isteyip de hani söyleyemediği sözler vardır ya. Böyle bi, böyle bi kanser gibi hani. Büyüdükçe büyüyo, büyüdükçe büyüyo anladın mı ? Büyüdükçe büyüyo işte. Seni gördükten sonra Leyla, öyle büyüdün ki içimde her yanım sen oldu. Anlıyo musun ? Sonra ben sensiz olamadığımı anladım. Yalanlar söyledim sana. Bir sürü yalan söyledim sana, evet. Yalanlar öyle büyüdü ki kaçıp gideceğinden korktum. Hep böyle bir korku vardı içimde. İşte sen içimdeki o korkuydun Leyla. Senin yanında mutsuz olmaya bile hazırdım ben. Hani dünyaları verseler, anladın mı, dünyaları verseler vazgeçmem derler ya .. Öyle olmuyormuş işte o kadar basit değilmiş Leyla. Bir gün çıkıp başkalarını da düşünmesi gerekebiliyormuş yani anladın mı ? Onların mutluluğunu, sevgilerini, acılarını ne bileyim. Bazen sevmek Leyla, fedakarlık yapmayı gerektirebiliyormuş. Anlıyo musun ? Ben seni hep beklerim. Bir saat de beklerim bir ömür boyu da beklerim.

.......


- İsmail abi naptın ?

- Gitti işte. Niye gitti ki ? Yani gitmeseydi nolurdu ki mesela ? Nolurdu ?

- Gitsin ya. Ama böyle yürüsün gitsin ya. Gitmeyince de olmuyo. Geliyo yine olmuyo.

- Ama ben onu çok sevdim. Ne güzel gözleri vardı ama dimi ? Kocaman gözleri vardı. Ben daha ona hiç seni seviyorum demeden, sevdiğimi söyleyemeden gitti. Anlamış mıdır acaba benim onu sevdiğimi o ?

- Anlamıştır abi. Ceketini aldı.

- Onun yüzden mi gitti ?

- Ya o yüzden gitmedi de .. Sen böyle yapınca ben çok üzülüyorum İsmail abi ya.

- Tamam tamam yapmıycam öyle.

- Yok yap ya. Yap.

- Mecnun, çok üzüldüm ben.

- Ben de üzülüyorum şu anda.

- Gitti işte. Sen naptın ?

- Benimki de gitti. Benimki gelmişti bir de. Ona rağmen gitti.

özlemek


seni özlemek kötü çirkin miğde bulandırıcı....
keşke seni ne kadar özlediğimi anlata bilsem yada birileri anlasa...

Jehan Barbur - Seni seviyorum

sen yoksun bay S.


sen yoksun ya ben gene çıkmazdayım. gene başaramıyorum hiç birşeyi herşeyi elime yüzüme bulaştırıyorum. gene çıkmazdayım gene saçmalıyorum ama nedense herkez beni mutlu sanıyor sanırım çok iyi rol yapabiliyorum.
sen yoksun bay S. bunun ne demek olduğunu bilemezsin...
kimi zaman herşey düzgün gidiyor gibi oluyor biraz daha az özlüyorum seni yada daha az kanıyor içim ama bazı zamanlar var ki işte o zamanlar çok kötü. öyle kötü oluyorum ki zor nefes alıyorum kalbim sıkışıyor herkeze ve her şeye bağırırken buluyorum kendimi ve sana lanet okuyorum. biliyorum çünkü sen hayatımda olsan hiç biri böyle olmuycak bn bu kadar mutsuz olmuycam ve insanlara bağırmak zorunda kalmıycam cıkmaza girmiycem girsem bile bilicem senin beni kurtarıcağını....
ama sen yoksun bay S. ve bu durum beni çok yoruyor. yoruluyorum uzun uzun ağlıyorum sonra ama sen gene yoksun......