10 Eylül 2011 Cumartesi

yarım bay S.


Hiçbir şeyi tamamlayamadım, bitti diyemem. Belki, yarım kaldı demek daha doğru. Çünkü çarpıktı. Çünkü aleladeydi. Çünkü lüzumsuzdu.

ince bacak!


İnce bacaklı sürtük cenneti

7 Eylül 2011 Çarşamba

gene sen bay S.


bu gece seni aramak istedim uzun uzun susmak karşılıklı belkide ağlamak. numaranı yazıp yazıp sildim defalarca sonunca cesaretimi toplayım arama tuşuna bastım heycanla ve birazda korkuyla beklerken telefonunun kapalı olduğunu anladım... fulyanın doğum gününü kutlamak için toplanmıştık herkez gülüp eğlenirken aklımda sen vardın ve bir kez daha anladım sen bir hastalıksın benim için ben ne zaman geçmesini istiycem sen o zaman biteceksin ve herkez gibi biri olucaksın...
ama korkuyorum bay S. seni unutmaktan beni unutmandan seni sevdiğim gibi bir başkasını sevmekten.... keşke yanımda olsan sussak karşılıklı ağlasam sana sen anlasan derdimi çare bulsan yaralarıma ''ağlama öyle sulu gözlü hatunlar gibi'' desen bana gene sonra hiç birşey olmamış gibi yapsak şekerli kahvelerimizi sizin terasta içsek karşılıklı. özledim ben bay S. çok özledim ve artık dayanamıyorum...
hepsi bu iste....

4 Eylül 2011 Pazar

ve de böyleyim....


bunu aldım...


sadece bunu istemiştim bay S.


hatalar...


Bir yerlerde bir hata yapıyorum deyip yüzlerce kez geçmişe baktım. Hatamı aramak istiyordum ben, güzel anılara bakmak değil. Engel olamadım, takılıp kaldım. Önce birkaç şarkı, sonra birkaç fotoğraf. Birkaç gün geçti. Üzerimde aynı pijama, saçımda aynı bandana. Hatamı ararken biraz daha mı ciddi giyinmeliydim? Bilmiyorum. Tekrar düşündüm. Tekrar takıldım. Çok da kırmamıştık hani. Olması gerektiği gibi değildi bu. Tekrar düşündüm. Sanırım anladım. Hep takılıp kalmışım.

Fazla kırmadan, çok kırılarak.

ezginin günlüğü - zerdaliler (sessizlik sensin geceleri)



Döndüm gecenin karasına, artık kimse kıramaz beni. O kül gibi deniz, o sesiz kız kayıp bir sandala binip gitti. Ne sen söyledin derdini, ne ben sevdiğime inandım. Unut geçen eski günleri; bunca yıl sonra, nasılsın?


insan bazen böyle uyumak istiyor bay S.