19 Kasım 2011 Cumartesi

karmakarışık...


bu aralar hayatım tamamiyle karmaşık...
dersler vizeler salak saçma insanlar sıkıcı ısparta hepsi birden geliyorlar üstüme...
izmiri özledim annemi özledim bay G. yi özledim kordonu özledim boyoz'u özledim ve bir çok şeyi daha. geleli daha 4 gün olmasına rağmen aylardır buradaymışım gibi geliyor. sevmiyorum bu şehri katlanamıyorum buradaki insanlara... ve eminim ki onlarda beni sevmiyor.çok şey var söylemem gereken ama söyleyemiyorum ve bunca şeyin yükünü taşıyamıyorum artık.

söylemem gerek biliyorum ama yapamıyorum çünkü sonuçlarından korkuyorum... kaybetmekten gene üzülüp kahrolmaktan korkuyorum...bunca şeyi düşündükten sonra defter ve kitap yığını masanın üzerinde gene sınav çalışmaya çalışırken buluyorum kendimi....
ve masam gibi kafamda karmakarışık aradığımı bulamıyorum!

13 Kasım 2011 Pazar

güzel bir hafta sonu =)


bu hafta bir kaçamak yapıp cumadan urlaya gittik bay G. ile bugün döndük. güzel bir hafta sonu yaşadık hoş dinlenmek için gitmiştik ama çok yorgun bir halde üstene birde grip olarak geri döndük. pera da kaldık gerçekten güzel bir yer sakin sessiz ve çalışanları çok cana yakın insanlar özelliklede restouranttaki amca :) resmen amcayla kanka olmuş bir şekilde döndük :) balık yemeyi pek sevmesemde rakının hatrına 2 gün üst üste balık yedim babam görse gözleri yaşarıcak adamın :) velasıl kelam güzel bir hafta sonu yaşadık bay G. ile yarın gece ısparta yolcusuyum gidip bavulları toplasam iyi olur ;)(üstteki resimde odanın balkoundaki manzara güzel dimi ;)