30 Aralık 2011 Cuma

noel babaya mektup

bu mektup sana noel baba dikkate al lütfen....
senden bu yıl ilk defa bir şeyler istiyorum varlığına hiç bir zaman inanmamış olabilir tamam kızma ama bu kez inanıyorum işte:) çok fazla bir şey istemiyorum ztn vallahi ;)
isteklerimi bir liste halinde veriyorum ki sende okurken zorlanma =)

  1. şu lanet bölümden beni kurtar ve bu yıl düzgün bir yeri kazanmamı sağla.(vallahi çok kötü yaa :(  )
  2. daha pozitif biri yap beni çok negatifmişim etrafımdakiler öyle sölüo.
  3. kilo vermeme yardımcı ol mesela bir sabah uyandığımda şöyle bi 20 kilo falan vermiş olayım =)
  4. az ve öz dostum olsun ve beni sevsinler yoo hyr bencil deilm bende onları sevicem valla bak.
  5. hayatımda bir adam olsun böyle tv izlerken bana meyve soysun beni düşünsün benim için endişelensin merak etsin beni sevsin falan. istiyor insan bunları bide beni bırakmasın =(
  6. hastalığm ilerlemesin hep böyle kalsın =(
  7. son olarakta hiç bitmeyen param olsun =)
bak gördün mü çok fazla bişi istemiyorum yedi tanecik şey. senin için çocuk oyuncağı vallahi =)
hadi be noel baba yap bi güzellik şu garibana. 
öptüm seni kocaman kocaman byy :)

28 Aralık 2011 Çarşamba

itiraflar vol. 1

itiraf edesim geldi bi çok şeyi hımm kimse başlasam acaba...

melek eski bi arkadaş şu anda neredesin ve ne yapmaktasın bilmiyorum ama mutlu olduğuna eminim. kırmızı kafam benim nasıl bişeydin sen ya bin tane hastalığın vardı garip garip ilaçlar içiyordun ama öyle çok pozitiftin ki hemde benim yeni ergen zamanlarımda. o zamanlar sana pozitifliğin ve polyannalığn yüzünden acayip uyuz oluyordum itiraf ediyorum bunu =) ne derdin hep ''bir gün çokkk mutlu olucaz aşe vallahi bak biri beklio bizi bir yerde ona ulaşınca çokk mutlu olucaz'' o zamanlar uyuz olurdum bu laflarına ama şimdi öyle çok ihtiyacım var ki bunları duymaya neredesin acaba şimdi ne yapıyorsun_? birbirimizden haberdar dahi olamıycak kadar ne yaşadık ki? hiç! nerdesin bilmiyorum ama umarım mutlusundur cnm kırmızı kafam benim....

ve siz bayım bay S. itiraf ediyorum ben hiç bir zaman jelibon sevmedim nedendir bilmiyorum ama tadı yok bir şeyi yok zor yenio gıcık uyuz bişey o ama senin yanındayken ne yediğimin hiç bir önemi yoktu bunu anlıyorum son zamanlarda. ve sen ben jelibon seviyorum die sürekli jelibon alıp gelirdin yanıma ve ben o gıcık lanet şeyi çok seviyormuş gibi yapıp çok mutlu oluyordum. mutluluğum gerçekti ama o jelibonu bir türlü sevemedim be hacı ;)

itiraflarımın arkası gelicektir... 2012 olmadan hayatımdaki herşeyi itiraf edicem ;)
hadi hayırlısı.....


27 Aralık 2011 Salı

Firat Tanis- Yani -Akustikhane


akşamın bu saatinde azıma sıçan bir şarkı. önceden bu kadar koymazdı ama birşeyleri başardığımı sanıp sonra arkama dönüp baktığımda aslında hiç bir şeyi başaramadığımı anlayınca ve üstüne de bunu dinleyince tam anlamıyla insanın azına sıçıyor deneyip görün yüzde yüz çalışıyor yani.


hiç bir şeyi başaramıyorum evet ne tam anlamıyla dost olabilmeyi nede arkadaş olabilmeyi nede layık bir evlat olmuyor işte olmuyor herşey elimde kalıyor....

2012yi istememek!

değersiz hissetmek....

son günlerde sıkça yaşadığım şey bu sanırım. kendimi değersiz hissediyorum çünkü çevremdeki çoğu insan kendimi değersiz hissetmem için ellerinden geleni yapıyorlar. yeni bir yıla bir haftadan az bi zman kaldı ama umrumda deil yılbaşı falan. ,banka reklamındaki adam gibi bende istemiyorum yeni bir yıla girmek çünkü her yeni bi yıla başlarken binlerce umut besliyorum ama sonra ne oluyor hepsi umut etmekten öteye geçemiyor.

keşke diyorum keşke böyle olmasaydı mesela daha vurdum duymaz bi dost olsaydım belki daha çok sevilir daha az üzülürdüm. yada 34 beden bi hatun olsaydım o zaman yanımdaki erkekte daha mutlu olurdu ve bende kendimi daha az aşşalanmış hissederdim ama olmuyor bu hiç bir zaman olmucak.

evet ben kendime göre iyi bir dostum. dostumun kötü gününde yanında olurum ona destek olurum ve bu yüzden hep terkedilirim. evet ben 40-42 beden arası balık etli bir hatunum ve asla 34 beden olamıycam ama yapabiliceğim bir şey yok. ne yeni yılda daha çok vurdum duymaz olucam nede 34 beden o yüzden hiç gerek yok yeni yıla fln girmeye ben iyiyim böle.

Neden (Jehan Barbur)


Dinlemeyeli uzun zaman olmuş....
ruhuma iyi gelen bir ses dinlendirici.....

26 Aralık 2011 Pazartesi

Ezginin Günlügü - Bilmiyorum Ne Olacak




Bedenim dinlendiği zaman kafam en tehlikeli düşüncelerle yorgun. Bedenim en tehlikeli işlerle uğraşırken zihnim dinleniyor.

girenler-çıkanlar

insanlar girer hayatınıza ve bir anda onların canı ne zaman isterse size hiç sormadan siktir olup giderler.
ve siz tamda yıllar öncesine onun sizi ilk bıraktığı yerde kalıverirsiniz. ama siz öyle aptalsınızdırki düşünemezsiniz sizi bir kez bırakan insan elbette bunu birkez daha yapıcaktır!
                                     bazen sadece üzülürsün, için acır,kendine kızarsın hepsi bu                                          .