4 Nisan 2010 Pazar

Gündüzleri koltuk geceleri yatak olarak kullandığım şeyin üzerindeyim yine. canım sıkkın,hatta o kadar sıkkın ki blog yazmak niyetime girmiş. yada dün gecenin rehavetine baglı kocaman bi hüzün içimdeki. ama ben buna sıkıntı diyorum! sigarayıda bırakmayı denedim olmadı! olabilir. evet olabilir. öyle şeyler olabilio ki zaten hayatimda ben bile şaşarak izliyorum! şuan ellerimle bana fazlasıyla ağır ve gereksiz gelen başımı tutmaya çalışıyorum! sabah beni uyandıran göz yaşlarım ve ağlama seslerim bile rahatlamama yardımcı olmadı. poff yine aşık oluorum. yine acıtıyorum canımı yine cümle kuramıyorum. yine saçmalamaya programlandım! bahardandır dedim ilk ama ı ıh değil sanırım..sandıgım bişide yok! zararlı bişileri bırakmayı denedim yine olmadı. en güzeli sanki yok olmak ha kimse görmese beni ama ben çıplak dolaşsam onların arasında kulagında mp3 klip tadında yürüyen insan halinde ufak ufak sırıtsam ona buna dalga gecsem,güldürseler beni ama şarkımı söyleyip devam etsem.bi elimde sigaram saçım başım dagınık ama sizden olmasam sizde farkımda olmasanız müzik hiç bitmese ....çok eğlensem işte hatta yemesem içmesem bile sadece müzik götürse beni öle...
yemek yemesem tuvalete gitmesem yıkanmasam koksam fln....
istenilen insan olmasam işte kurallara uygun olmasam hayatım macy gray'in I try klibindeki gibi insanların arasında ama; değil geçse işte! sanırım denerim bunu ama olmaz daha öncede denedim olmadı!

bahar gelmiş haberim yok...


kış bitti geldi bahar....
ama içime bir türlü gelmedi bahar , gelemedi.
son 3 yıldır sensiz bahar yaşamıyordum ama şimdi yoksun bu bahar yoksun yanımda.
gideyim diyorum şimdi hemen kalkıp garaja gideyim bir bilet alayım nereye olduğu hiç önemli deil sadece birlikte gitmediğimiz bir yere hatta birlikteyken bile bahsetmediğimiz bir yere gitmek istiyorum. sanıyorum ki öyle bir yere gitsem unutucam seni ama olmuycak o da işe yaramıycak bunu biliyorum ama gene de yapmak istiyorum.
yorgunum....
resimdeki : Diren BOYRAZ (bu aralar beni güldüren tek insan )
çeken : Deren BOYRAZ

yawrularımm benim =)